Jadikan PC anda lebih laju daripada biasa dengan Reimage Pc Booster!

Kali ini saya akan memperkenalkan perisian menarik, di mana anda boleh menggunakannya untuk melajukan pc atau laptop anda yang menggunakan sistem operasi Windows.

Perisian itu ialah Reimage PC Booster. Anda boleh baca lebih lanjut mengenai perisian ini disini: http://www.reimage.com/home/booster/

Bagaimana perisian ini dapat melajukan pc anda?

Sebenarnya, sistem operasi windows menjadi semakin lembab apabila digunakan dalam tempoh yang lama kerana masalah registry yang corrupt. Reimage akan repair masalah registry dan sekaligus mengoptimasikan kelajuan windows anda. Perisian ini berfungsi secara automatik, hanya perlu install dan launch, dan perhatikan kelajuan windows anda akan bertambah baik dari masa ke semasa.

Reimage meningkatkan kelajuan program yang biasa anda guna seperti Firefox, Internet Explorer, Word, Photoshop dll. Selain itu, kelajuan ketika menggunakan windows explorer dan kelajuan ketikan browsing internet juga akan bertambah baik.

Ia juga mampu mengelakkan windows anda daripada masalah selalu crash dan blue screen of death. Download Reimage PC Booster dan alami peningkatan kelajuan windows anda sekarang!

http://www.reimage.com/home/download-booster.php

IKLAN PENAJA: Aplikasi facebook pertama buat duit di dunia! tak perlu cari orang, cuma tag kawan atau update status di facebook sahaja duit terus ke akaun Maybank anda!!

http://dld.bz/network

Ketahui rahsia bagaimana anda boleh menjana pendapatan di facebook setiap hari walaupun anda tidak login ke facebook.

http://dld.bz/fulamak

Masukkan emel anda disini untuk melanggan terus posting terbaru kami ke emel anda:

Ditaja oleh FeedBurner

Catat Ulasan