Best Antivirus Percuma

Penggunaan internet telah menjadi berleluasa di seluruh dunia. Oleh itu, seseorang juga boleh melihat banyak sistem komputer diserang oleh beberapa perisian yang berniat jahat. Ini telah membawa kepada peningkatan dalam beberapa program perisian antivirus yang dilancarkan di pasaran. Walau bagaimanapun, kos program antivirus yang paling mendadak. Seseorang mungkin tidak sentiasa mahu menghabiskan pada yang sama. Pada masa-masa, program antivirus percuma yang berguna. Kebanyakan kita tidak mengetahui program-program ini, yang boleh didapati secara meluas di internet.

Best Percuma Perisian Antivirus

Sebelum kita beralih kepada antivirus terbaik , ia adalah penting untuk ambil perhatian bahawa, istilah ‘antivirus’ ertinya suatu perisian yang melindungi komputer daripada sebarang jenis perisian yang berniat jahat. Ia boleh menjadi trojan, spyware, keyloggers, rootkit, scareware, adware, dll. Oleh itu, apabila anda cari antivirus percuma terbaik, anda harus mempertimbangkan petunjuk beberapa. Ia perlu memberi perlindungan antivirus, perlindungan anti spyware dan juga harus datang dengan kemas kini automatik, supaya sistem anda dilindungi pada setiap masa.

Microsoft Security Essentials
Perisian perlindungan antivirus percuma ini telah dikeluarkan pada tahun 2009. Anda akan gembira mengetahui, bahawa perisian antivirus ini mampu untuk melakukan kerja yang hebat untuk mengesan virus pada mesin anda. Ia dilengkapi untuk mengesan dan mengendalikan hampir semua jenis virus dan malware. Bahagian yang terbaik tentang software ini adalah bahawa ia juga boleh dijalankan pada sistem yang lebih tua tanpa menyebabkan sebarang masalah prestasi sistem. Kita sering melihat, bahawa beberapa perisian antivirus yang kami gunakan amat sukar untuk bekerja dengan. Walau bagaimanapun, ia tidak sama dengan antivirus ini. Apa yang berjaya menarik perisian ini kepada ramai orang ialah hakikat bahawa, tidak seperti kebanyakan perisian percuma lain, tidak ada versi naik taraf profesional. Pada masa yang sama, ia juga boleh digunakan atas sebab-sebab profesional mutlak di sisi undang-undang. Con perisian antivirus ini adalah bahawa ia boleh menjadi sangat perlahan dalam mengimbas sistem.

Avast!
Kebanyakan Avast antivirus ulasan bercakap positif mengenai perisian antivirus ini. Kadar virus pengesanan perisian ini adalah sangat tinggi. Ia mampu untuk melindungi sistem daripada virus, spyware serta masalah rootkit. Antivirus yang tidak memberi tekanan pada ingatan, apabila sistem sedang diimbas. Masa boot pengimbasan ciri perisian ini dikatakan untuk menjadi yang terbaik. Ia juga mempunyai blocker tingkah laku, yang memastikan sistem anda dilindungi pada setiap masa.

Avira Free
Ini salah satu top 5 terbaik antivirus percuma perisian, yang sering berbanding kepada Essentials Keselamatan Microsoft. Seperti Microsoft Security Essential, perisian antivirus ini tidak menyebabkan sistem untuk melambatkan. Walaupun Avira mempunyai versi berbayar yang profesional, ia tidak menyusahkan pelanggan yang banyak, yang sangat berbeza dengan perisian percuma lain. Sampingan yang negatif perisian ini adalah bahawa ia tidak mempunyai keupayaan pengimbasan web atau e-mel.

Cloud Antivirus
Antivirus ini datang dari kandang Panda. Ianya sangat ringan ke atas sistem dan tidak menggunakan banyak sumber sistem. Kelebihan menggunakan antivirus ini adalah bahawa ia menggunakan perkomputeran awan. Dalam lain perkataan, tidak ada keperluan untuk memuat turun definisi setiap virus-virus, apabila sistem digunakan. Sebaliknya takrif pada pelayan antivirus awan sendiri digunakan. Selain dari virus dan spyware, antivirus ini juga mampu untuk melindungi sistem daripada ancaman rootkit. Ia bukan sahaja hebat di perlindungan luar talian, tetapi juga terkenal dengan perlindungan dalam talian. Selain daripada kelebihan ini, ia menyediakan sokongan dalam 20 bahasa, kerana beberapa orang di seluruh dunia telah diambil untuk.

Outpost Keselamatan Suite Percuma
Teknologi terkini telah digunakan untuk membuat perisian ini, kerana yang mampu untuk mencegah jangkitan, pencerobohan PC dan rasuah data. Ia memberikan antivirus proaktif dan perlindungan firewall. Suite keselamatan internet mampu untuk melindungi komputer dari mana-mana serangan berniat jahat. Ia mempunyai antara muka yang mesra pengguna, yang menjadikannya mudah untuk anda menggunakannya. Ia mempunyai perlindungan antileak sebagai baik, yang memastikan bahawa data anda dilindungi pada setiap masa.

Free AVG Anti-Virus
Jika anda banyak menghabiskan jam terjaga anda di Internet, maka anda akan ingin untuk mempertimbangkan percuma AVG antivirus. Ia bukan satu program yang berat, oleh itu dengan mudah boleh digunakan pada komputer dengan konfigurasi yang lebih tua. Kebanyakan orang mendapati ia mudah untuk digunakan, serta ia mempunyai antara muka yang sangat bersih. Menurut ulasan yang antivirus boleh membuang beberapa keputusan palsu juga, oleh kerana itu orang tidak mendapati ia berkesan.

Dalam usaha anda untuk mencari yang terbaik antivirus percuma (2011), ia adalah penting bahawa anda pasti tentang antivirus. Terdapat beberapa program yang berniat jahat di internet, yang akan menyebabkan lebih berbahaya daripada baik, dalam hal mereka turun. Pada masa yang sama, terdapat persaingan yang semakin meningkat di pasaran antivirus percuma, yang telah membuat sukar untuk menilai antivirus terbaik dari semua mereka. Pilihan untuk antivirus sebenarnya akan bergantung kepada jenis perlindungan yang anda sedang mencari.

Source

Masukkan emel anda disini untuk melanggan terus posting terbaru kami ke emel anda:


Ditaja oleh FeedBurner
Post a Comment