Buku "Permata Yang Hilang: Seni Nafkah Batin" di pasaran terbuka?

Canteknya buku ni.. warna pink comel hahaha.. aku ingat ni buku dah kena banned tak boleh jual, hari tu ternampak somewhere kat Perak masa jalan jalan kat pasar malam.. aku tak beli ok haha..

 Ingat lagi, masa mula mula jumpa buku ni, cover dia warna hitam.. sorang member sengal bawak pegi kolej masa aku study kat UiTM Menggatal..nama pun menggatal keh keh.. ada la jugak baca baca, selak selak tengok mana yang menarik hehehe.. ada cakar harimau, ular sawa eh!!..

yang aku ingat buku ni ntah pegi mana mana semua aras dia pegi, semua orang nak pinjam.. budak budak curious memang tinggi, terutamanya tentang seni nafkah batin.. ops!! - Ash Give

 Sumber:Ashgive.com

Masukkan emel anda disini untuk melanggan terus posting terbaru kami ke emel anda:


Ditaja oleh FeedBurner

2 comments: