#Gambar isteri ahli perniagaan yang dikaitkan skandal Adi Putra

Sekarang ini pasti ramai antara anda yang tertanya tanya sama ada benar atau tidak Adi Putra terlibat dengan kisah skandal bersama isteri orang ini — sehingga taraf kerakyatan Adi Putra sendiri di’persoal menerusi laporan polis yang kami siarkan.

Adi Putra sudah lebih 7 tahun memohon status penduduk tetap jika masih belum di’luluskan, jika.

(Baca:#PANAS :Adi Putra Disiasat Kerana Dakwaan Ada Skandal Dengan Isteri Orang )

Dan pastinya ramai juga ingin mengetahui identiti isteri orang yang terlibat dalam kontroversi ini dan terima kasih kepada laporan polis yang kini bertebaran dan usaha mereka di forum Cari, ada spekulasi timbul berkaitan identiti sebenar wanita ini.

Menurut maklumat yang kami terima semalam, nama isteri ahli perniagaan itu adalah Nooraida Binti Abdul Talib dan berusia 30 tahun mengikut nombor kad pengenalan yang di’bekalkan.

Sebuah akaun Twitter dengan nama Aida Anne Fasha (@aidafasha) telah didakwa sebagai akaun milik wanita tersebut dan beberapa status yang di’tulis melalui akaun itu seakan menggambarkan situasi ketika ini. Dan, yang berikut menarik perhatian kami.Kedua dua status bertarikh 1 September 2013 di’kirimkan ketika ramai wartawan hiburan & isu semasa mula menghidu perkara ini. Kebetulan?

Laporan Berita Harian menyebut yang suami wanita ini merampas telefon bimbit miliknya pada 7 Ogos 2013 (10 hari selepas Adi Putra & wanita ini mula bermesej) dan menyerahkan kepada pihak polis & makmal forensik untuk dianalisa.

Dan, status Aida Fasha pada 8 Ogos 2013.


Selepas semua ini, ianya masih satu spekulasi.

Adi Putra Buat Laporan Polis Diugut Suami Peminat

Selepas tersebarnya cerita mengenai pelakon terkenal Adi Putra yang dikatakan mempunyai hubungan sulit dengan isteri orang, pelakon itu telah tampil membuat laporan polis di Balai Polis Wangsa Maju.

Menurut laporan Berita Harian, Adi Putra mendakwa dirinya telah diugut oleh lelaki wanita tersebut yang disyaki mempunyai skandal dengan pelakon kelahiran Singapura itu.

Selain itu, Adi juga mendakwa menerima panggilan serta ugutan daripada lelaki yang dikenali sebagai Amir pada 7 Ogos lalu yang mahu menghancurkan kerjayanya sebagai pelakon selain memastikan pelakon kacak itu dihalau keluar dari Malaysia.

Di bawah ini, penulis sertakan salinan laporan polis yang dibuat oleh Adi.
Sama-sama kita nantikan apakah kesudahan cerita ini yang pastinya mengejutkan peminat industri hiburan tempatan.

Kredit: Rotikaya.com

Masukkan emel anda disini untuk melanggan terus posting terbaru kami ke emel anda:


Ditaja oleh FeedBurner

0 comments: