#HOT :Isu Video Isteri Mat Yo,Syarikat Sekuriti Mahu Ambil Tindakan Undang-Undang

Wow hebat....hari ni Blog Sensasi telah mencipta sejarah tersendiri.

Sehingga jam 6 petang ni saja hit Unique Visitor(UV) dan melebihi 2K dan pageviews(PV) melebihi 3K.Kali pertama dalam sejarah 3 tahun Blog Sensasi beroperasi di persada maya.

Sebelum ini paling tinggi jumlah UV hanya cecah 1.5K je dan PV hanya melebihi 2K je.

Setelah dicari penyebab bagaimana boleh berlaku PV dan UV blog ini menjadi luarbiasa hari ini maka ketemulah kami kerana ramai yang searching melalui google dengan menggunakan keyword "Mat Yo atau Norshahrul Idlan Talaha atau Isteri Mat Yo Mulut Celupar" dan berkaitan Mat Yo dan menemui artikel

BACA: Isteri Mat Yo,Shahrul Aisya gelar Annuar Musa sebagai anjing?

Pencarian keyword-keyword tersebut mungkin berkaitan satu insiden kekecohan yang berlaku diantara pertengkaran Pengawal keselamatan airport dengan isteri Mat Yo.

Lihat video


Dengan tidak sengaja artikel yang telah kami muatkan agak lama berkaitan Mat Yo dan isteri juga menjadi tajuk utama di google searching.

Kini satu lagi masalah akan berlarutan apabila pihak pengurusan syarikat sekuriti dimana tempat pengawal keselamatan itu bekerja akan mengambil tindakan undang-undang terhadap Mat Yo dan isterinya berkaitan insiden seperti dalam video tersebut.


Masukkan emel anda disini untuk melanggan terus posting terbaru kami ke emel anda:


Ditaja oleh FeedBurner
Post a Comment