#SENSASI~Bekas Jiran Pasangan Yang Ditahan Di Sweden Dedah Perkara Sebenar

Susulan pasangan suami isteri rakyat Malaysia, Shalwati dan Azizul yang ditahan di Sweden dengan agak lama akhirnya bekas jiran pasangan ini yang merupakan rakyat Malaysia juga telah mendedahkan perkara yang sebenar alasan pasangan ini memukul anak mereka kerana tidak sembahyang adalah tidak benar dan itu adalah alasan semata-mata.

Semua kenyataan ini dikeluarkan sendiri oleh bekas jiran pasangan ini yang duduk di Sweden di dalam laman sosial Facebook semalam.

Adakah kenyataan atau pendedahan bekas jiran pasangan ini adalah benar?
“Win kenal sangat Shalwati dan Azizul kat Stockholm tu. She herself seorang yang sangat sombong dan berlagak coz hubby pengarah Tourism, the hell. She’s so biadap. Once, she went out, winter lagik, sejuk beku and her kids came back home from school cant enter. Luckily, her daughter was smart, came to my house, just 300m away, and tol me that she needs to call mum.
Speaker on and mak dia maki dia semacam babe. Kesian the kids, Aisyah, Adam, Amar and Amir they were good kids. The mum yang bengis macam singa betina. Cakap pukul anak pasal tak sembahyang itu alasan cheap defense jer.
Lagi pun Stockholm Int School dan 2 kali panggil diorang counselling coz mother sooo biadap and always say, “this is muslim way”
School check with other muslim parents from Saudi, Iran, Iraq, Jordan, Qatar.. other muslims mum said no, We never hit our kids, Muslim is kind to kids.
Memalukan Malaysian jer, luckily im not there anymore. Anway just pity the kids, if only mak depa SABAR dalam mendidik anak, kan sabar itu separuh daripada iman.”

Credit


Masukkan emel anda disini untuk melanggan terus posting terbaru kami ke emel anda:


Ditaja oleh FeedBurner

0 comments: