#SENSASI~VIDEO SETIAUSAHA KANTOI BUAT KOPI SUSU UNTUK BOS GUNA SUSU BADANNYA SENDIRI

Penduduk di Amerika Syarikat sedang dihebohkan oleh kerenah seorang setiausaha yang mengenakan bosnya. Kerenahnya ini terakam video CCTV dan tiba-tiba tersebar di internet dan jadi perbincangan banyak orang.

Di sebuah pejabat yang dirahsiakan, adalah sebuah pejabat hartanah di Oklahoma City, Oklahoma. Seorang Setiausaha diminta membuatkan kopi susu oleh bosnya, memang ini adalah salah satu tugasnya setiap hari untuk melayani bosnya membuatkan kopi susu panas.
Si setiausaha memasuki bilik

Si Setiausaha adalah seorang ibu, 2 orang anak, dan anaknya yang kecil memang baru berusia 6 bulan. Entah apa yang ada di fikiran si setiausaha ini, awalnya dia kelihatan dikamera memasuki bilik di mana terdapat peti ais dan termos air panas.
Awalnya dia melakukan dengan normal, dia mengambil gelas, mengisi dengan serbuk kopi dan dan mengambil air serta susu di peti sejuk
Ia menyempatkan diri meminum susu yang diambilnya dari peti ais

Tiba-tiba dia tergoda melakukan sesuatu yang jahil, dia kebetulan masih menyusukan anaknya yang kecil dan air susunya memang banyak, dibukalah bajunya, dan diperasnya susunya masuk ke dalam gelas kopi, mungkin supaya lebih lazat.
Ia membuka bajunya
Ia memeras susunya dari payudara kanannya
Ketika susu dari payudara kanannya sudah habis, ia memeras payudara kirinya
setelah selesai, ia membawa segelas kopi susu penuh gizi ini untuk diberikan kepada boss nya
Tonton Video Disini


Masukkan emel anda disini untuk melanggan terus posting terbaru kami ke emel anda:


Ditaja oleh FeedBurner
Post a Comment