#REKOD DUNIA~Chelsea Charms,Wanita Dengan Payudara Terbesar Di Dunia

Chelsea Charms direkodkan sebagai wanita mempunyai payudara terbesar di dunia dengan setiap payudaranya mempunyai berat menakjubkan iaitu 26 paun setiap satu.

Chelsea Charms kini memegang rekod sebagai wanita mempunyai payudara terbesar di dunia.

Charms dilahirkan pada 7 Mac, 1976 di Minnesota Amerika Syarikat .

Buah dada besar tidak menghairankan Charms kerana ia adalah disebabkan oleh 'polypropylene string breast implants'yang dilakukan padanya beberapa tahun lalu.

Rentetan 'polypropylene string breast implants' yang dilakukan itu merengsakan poket payudaranya,yang membolehkan untuk pengeluaran cecair kedalam payudara.

Cecair ini kemudiannya serta-merta diserap oleh implan di dalam payudara, yang menyebabkan pertumbuhan yang berterusan dan beransur-ansur pada payudara - satu proses yang akan berterusan selama-lamanya.

Payudara Charms pada masa ini dikatakan berkembang pada kadar kira-kira satu inci sebulan.

Payudara beliau dikatakan amat menakjubkan dimana berada pada tahap 153XXX dengan setiap payudara seberat 26paun atau 11.8 kg.

Walaupun buah dada Chelsea Charms membesar dengan ketara ia tidak menggugat kerjayanya sebagai penari dan pelakon eksotik dan juga memberinya kehidupan yang selesa, tetapi beliau berkata semua itu tidak baik dan buah dada besar beliau boleh menjadikan kehidupan harian yang sangat sukar.

Katanya, kadang-kadang dia hadapi kesukaran ketika makan dan sentiasa mempunyai tidur yang tidak selesa.

Charms pernah ditanya mungkinkah payudara besar beliau menyebabkan sakit belakang,dia berkata memang ya jika dia tidak banyak melakukan senaman.

Charms perlu melakukan latihan-latihan untuk menyokong teteknya.

Pada bulan Mei 2010 kisah kehidupan Chelsea telah dipaparkan oleh seniman Marc Quinn di Galeri White Cube di London.-HealthMadMasukkan emel anda disini untuk melanggan terus posting terbaru kami ke emel anda:


Ditaja oleh FeedBurner
Post a Comment