#ALAHAI~Gadis putus tunang hanya gara-gara payudara terlalu besar

Mungkin sesetengah wanita begitu berbangga memiliki sepasang buah dada yang besar lantas menyifatkan diri sebagai ‘seksi’ kerana mampu menarik ramai lelaki untuk melutut di hadapan mereka.

Namun berbeza Zuriana (gambar atas) yang memiliki buah dada sebesar 32K, dia rasa begitu terseksa apabila gagal memiliki teman lelaki, sukar mendapat pakaian yang sesuai dan sering ditohmah serta dijadikan ‘buah mulut’ oleh masyarakat sekelilingnya.

Zuriana, 21, yang tertekan dengan saiz buah dadanya itu mengeluh ekoran lelaki tidak bertentang mata ketika berbual dengannya, sebaliknya mata mereka lebih tertarik untuk merenung ke arah buah dadanya sahaja.

Dia yang sering sakit-sakit di bahagian belakang akibat buah dada yang terlalu berat untuk tubuhnya juga berasa tersinggung apabila rakan-rakan perempuannya ada yang melemparkan tohmahan kononnya dia adalah bintang prno.

“Ramai wanita idamkan buah dada yang besar, padahal ia adalah satu mimpi buruk.

“Kebanyakan lelaki yang saya temui adalah lelaki jenis kotor, jarang sangat mereka melihat ke arah wajah saya ketika berbual. “Kadangkala, ia boleh begitu menakutkan.

Sebahagian dari mereka suka menyentuh (di bahagian buah dda) saya.

Jadi, jika keluar bersama rakan-rakan lelaki saya, mereka selalunya berada di sekeliling saya sebagai pengawal,” katanya.

Menurut Zuriana, ramai dikalangan rakan-rakan perempuan menganggap buah ddanya itu palsu sebagaimana bintang-bintang prno dan menganggap dirinya menceburi bidang tidak bermoral itu.

“Wanita-wanita tersebut mengandaikan buah dada saya palsu, mereka tengok saya bagaikan saya seorang bintang prno.

“Mereka mengeleng-gelengkan kepala apabila bertembung dengan saya dan saya boleh dengar mereka berkata ‘nampak sangat palsu’ dan ‘cuba tengok dia berlagak dengannya’.

Saya cuba senyum bila melalui perkara ini, tapi kadang-kadang ia agak menyakitkan hati saya,” katanya lagi.

Zuriana menjelaskan bahawa dia terpaksa berpisah dengan tunangnya pada tahun 2010 ekoran tunangnya itu tidak tahan cemburu apabila terlalu ramai lelaki yang merenung ke arah buah dadanya.

“Saya berpisah dengan tunang saya pada tahun 2010.. dia sangat cemburu.

“Bila kami keluar bersama dia kerap marah-marah apabila lelaki merenung saya.

Saya cuba beritahu dia bahawa saya tak mampu berbuat apa-apa,” ujarnya kesal.

Selain itu, lelaki-lelaki yang ditemuinya selepas itu semuanya tidak boleh diharap apabila mereka lebih obses kepada buah dadanya sahaja berbanding memberikan cinta sejati.

Bagaimanapun saiz buah dada Zuriana adalah agak kecil berbanding buah dada Norma Stitz yang memiliki saiz buah dada sebenar 102ZZZ hingga mencipta rekod memiliki saiz buah dada tulen terbesar di dunia.

Nota:” Tudung” dan baju yang menutup aurat yang sempurna,itulah seharusnya yang kamu fikirkan Zuriana

Masukkan emel anda disini untuk melanggan terus posting terbaru kami ke emel anda:


Ditaja oleh FeedBurner
Post a Comment