#ALHAMDULILLAH ~ Selepas enam hari, akhirnya Nur Atikah pulang

JOHOR BAHRU - Seorang gadis yang dilaporkan hilang selama enam hari selepas keluar bekerja pada 27 Januari lalu telah pulang ke pangkuan keluarga pagi tadi.

Kepulangan Nur Atikah Mohd Sharin, 21, ke pangkuan ibu bapanya adalah sesuatu yang amat menggembirakan buat pasangan, Mohd Sharin Mahmood,50, dan isterinya, Suraya Ngadiran,50, apabila anak tunggal mereka kembali dalam keadaan selamat.

Sinar Harian difahamkan, selepas dihantar bapanya ke tempat kerja, datang seorang lelaki membawa Nur Atikah pergi sebelum dia dijumpai seorang wanita dalam keadaan kebingungan di sebuah pasar raya di Kulai.

Sepanjang enam hari dalam jagaan wanita itu, Nur Atikah berada dalam keadaan separuh sedar sebelum wanita itu mendapat maklumat mengenai berita kehilangan gadis berkenaan seperti yang disiarkan media.

ARTIKEL BERKAITAN : #GADIS HILANG ~ 'Nyawa saya pertaruh asalkan anak pulang' kata ayah Nur Atikah

Susulan maklumat disiarkan media, Nur Atikah telah dibawa ke balai polis. Pihak polis kemudiannya menghubungi sepupu gadis berkenaan bagi tujuan pengecaman oleh keluarga dan akhirnya kembali semula ke pangkuan ibu bapanya.

Satu sidang media bakal diadakan pada jam 3 petang ini susulan berita gembira berkenaan di Pejabat Umno Parlimen Pasir Gudang.[SH]

Masukkan emel anda disini untuk melanggan terus posting terbaru kami ke emel anda:


Ditaja oleh FeedBurner

0 comments: