#BISNES ~ Platform ONPAY Web Terbaik Untuk Anda Berbisnes Secara Online

Anda Menjalankan Bisnes Online?

Pening Uruskan Bisnes Online Anda?

Pastinya OnPay Jawapan Anda!


Mudah

Bisnes anda kini lebih mudah dengan OnPay. Akses bisnes anda lebih mudah di mana sahaja dengan menggunakan PC, smartphone dan tablet. Ianya user-friendly, SEO-friendly dan mobile-friendly.

Auto

Automasikan bisnes anda dengan OnPay. Kini anda tidak perlu menghantar emel, SMS dan follow up secara manual. Menyokong integrasi PayPal, iPay88, MOLPay, senangPay, Billplz dan lain-lain.

Lengkap

Bisnes anda akan lebih lengkap dengan pelbagai fungsi seperti borang tempahan, kupon, pelbagai kaedah pembayaran, laporan, statistik, site tracking, hebahan emel & SMS, postage tracking dan banyak lagi...!

Apa Kata Pengguna Yang Telah Menjadi Pelanggan ONPAY.My

OnPay menepati ciri-ciri yang saya mahu untuk tingkatkan sales produk kami. Anda boleh semak pembelian masuk, approve jualan, dan macam-macam lagi dengan satu click sahaja.
-Wazeen Azizan, Founder of FUNEMO
OnPay memudahkan jual beli online (hujung jari, tak kira di mana) dan ianya juga boleh CUSTOMIZE.
-En. Izham, Manager Saifar Health & Beauty

OnPay adalah solusi reliable pada saya untuk servis terbaik pada pelanggan dan ejen, recommended untuk semua usahawan.
-Gero Azrul, Presiden PUIM
OnPay sangat-sangat membantu peruncit atau produk owner untuk membuat semua inventori. Semua dah integrasi data antara sistem order, sms follow-up, email untuk memudahkan peniaga online. Keupayaan pengurusan bil, jualan anda, kewangan dan memenuhi proses pengiraan hasil dan kecekapan membantu urusan perniagaan kita. Saya syorkan anda semua guna sistem OnPay. Servis memang terbaik 😎
-Ruzaini Ghazaleigh

OnPay ni best 'gila' sebab kebanyakan fungsi-fungsi yang dibuat sangat membantu dari segi pengurusan jualan, terutama bagi yang menjalankan bisnes secara online, sama ada produk fizikal ataupun digital. Bagi saya kalau serius nak business online, wajib guna ONPAY. Sebab ia memudahkan, simple utk guna, dan yang paling penting jauh lagi MURAH dari sistem jualan yang lain di luar sana.
-Hafiz Azman, Mesotropin KL
OnPay sangat-sangat istimewa kerana ia menggabungkan sistem jualan+affiliate+email+sms dalam satu. Ia sistem pertama yang seumpamanya di Malaysia. Selain itu report yang komprehensif juga turut disediakan untuk para pemilik menganalisis prestasi bisnes mereka. Banyak produk boleh diuruskan oleh OnPay. Event pun boleh tau! Ia boleh mengautomasikan bisnes anda. Dengan yuran yang berpatutan, rugi besar kalau anda tak guna OnPay.
-Khalid Hamid, Owner ForexSebenar

Daftar sekarang secara percuma dengan klik banner dibawah

Contoh web berkalobarasi bersama ONPAY.My.Klik gambar dibawah



Masukkan emel anda disini untuk melanggan terus posting terbaru kami ke emel anda:


Ditaja oleh FeedBurner
Catat Ulasan