Pengiklanan
Salam Sejahtera,

Sekiranya anda berminat untuk beriklan di Blog Sensasi kami mengalu-alukan kepada anda.

Ruang iklan di Blog Sensasi terbahagi kepada 3 bahagian:

1)Ruangan atas posting (Iklan Banner Saiz 452 x 68 RM 15 sebulan - Untuk 3 bulan RM 40 - Untuk 6 bulan RM 75 - Untuk setahun RM 120) - seperti iklan sedia ada
2)Ruang tepi kanan posting (Iklan Banner Saiz 125 x 125 RM 10 sebulan - Untuk 3 bulan RM 25 - Untuk 6 bulan RM 40 - Untuk setahun RM 100 ) - seperti iklan sedia ada
3)Ruang bawah posting (Iklan Teks RM 10 untuk 3 bulan - Untuk 6 bulan RM 15 - Untuk setahun RM 25) - Teks tidak melebihi 10 perkataan.

Untuk beriklan sila emelkan kepada kami : paklong001@gmail.com   dan sertakan/masukkan/attach  kod html iklan banner anda serta link iklan anda untuk kami siarkan.Gunakan tajuk emel "Iklan di Blog Sensasi".Kod html disediakan sendiri oleh pengiklan.

Admin
Blog Sensasi

Fakta Blog Sensasi 
Anggaran Traffic Unique Visitor: 100 000++ sebulan

Anggaran Traffic Pageview : 150 000 ++ sebulan.
Jumlah penerima posting secara terus ke emel:

Jumlah member di Twitter dimana setiap posting kami automatik dihantar ke Twitter:
 

Jumlah sedang online ketika ini:

Fan Page Facebook Blog Sensasi


Ranking Blog Sensasi di web Alexa


Kami juga auto send ke akaun Facebook peribadi (member dah limit 5000 ahli)setiap posting dari Blog Sensasi dan juga group FB  dan Fanpages yang lain.

Anggaran pengunjung ini semakin meningkat dari semasa ke semasa kerana kami banyak membuat promosi blog ini kepada pihak umum melalui Twitter,Facebook, Blogged,busuk.org dan  banyak lagi.Kami juga gunakan auto ping kepada banyak website dalam dan luar negeri.

Harapan kami agar anda berpuashati dengan perkhidmatan pengiklanan kami.

Terima kasih